Bravúros beosztók

5 tipp, a törülközők tárolására

Ma így pénteken kicsit könnyedebb témát hoztam, hogyan tároljuk a törülközőket. 5 olyan ötletet hoztam, ami egyszerűen és kevés pénzből megvalósítható. Nem kell az egész fürdőszobát átalakítani, nem kell falat verni és napokat fúrni-faragni. Általában ennél sokkal szokványosabb megoldásokat választunk, mint egy egyszerű polc, de miért ne mozgatnád meg a fantáziádat és találnál ki valamilyen látványosabb megoldást?

Először engedd el a fantáziádat, majd tervezzél, aztán kalkuláljál, mennyibe kerül az új megoldás, gondold végig belefér-e, ha igen miért ne újítanál egy kicsit. Engem mindig feldob, ha egy kicsit variálok a lakás hangulatán.

Amivel még ennél is olcsóbban tudsz egy kis új hangulatot a fürdődbe vinni, ha eddig hajtogattad a törülközőt, most feltekered, ha eddig feltekerted, most hajtogatod. Ha eddig összevissza raktad a színeket, most átcsoportosítod színek szerint.

Törülköző_újságtartóban

1. Magazintartóban

törülköző_kőedényben

2. Egy gyönyörű kőedényben

törülköző_polcon_komódon

3. Komódban

törülköző_üvegtartón

4 . Borosüvegtartón

törülköző_ajtó_felett_kalaptartón

5. Kalaptartón

Ha még több ötletet szeretnél látni, gyere és nézd meg az albumomat, ha pedig szeretnél azt is megnézni, nálam hogy vannak most a törülközők, gyere és csatlakozz a Bravúros Beosztók zárt facebook csoporthoz.

 

//

//

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!